gespecialiseerd maatwerk

meer info

Alles wordt met uitmuntend vakmanschap in de juiste vorm gebracht

Bvba Vanhoutte Jeroen is gespecialiseerd in het plaatsen van raamprofielen in aluminium, pvc en hout. Hieronder sommen we een aantal belangrijke eigenschappen en voordelen op voor elk van deze materialen.

Aluminium

Aluminium profielen zijn verkrijgbaar in alle Ral-kleuren. De ramen en deuren zijn sterk en duurzaam. Wanneer u voor aluminium kiest, hebt u geen dikke profielen nodig. Hierdoor zien ze er sober en elegant uit. Bvba Vanhoutte Jeroen werkt vooral met profielen van de gereputeerde merken Blyweert en Ultima. Alle profielen zijn goedgekeurd met het CE-label.

Pvc

Pvc profielen zijn verkrijgbaar in de meeste Ral-kleuren. Deze onderhoudsvriendelijke producten kennen een lange levensduur, gekoppeld aan een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bvba Vanhoutte Jeroen werkt met kwalitatieve pvc profielen van zowel Deceuninck als Renolith (houtstructuur).

Hout

Het grote voordeel van houten ramen en deuren is dat we de profielen steeds op maat kunnen maken. Wij bieden een ruime keuze tussen padoek, afrormosia en een aantal andere houtsoorten. Hout wint de laatste tijd in alle populariteitspolls.

Sectionaalpoorten

Ook voor het plaatsen van sectionaalpoorten kunt u bij bvba Vanhoutte Jeroen terecht. Deze geautomatiseerde poorten creëren meer ruimte in en voor uw garage. Bvba Vanhoutte Jeroen maakt alle sectionale poorten op maat van uw garage en biedt een ruime materiaalkeuze. Zo kunt u kiezen voor hout of staal en tussen een vlakke of een stucco-uitvoering. Wij houden telkens rekening met uw wensen en gaan bij de plaatsing met de grootste zorg te werk. Bovendien bieden we met een levertijd binnen de vier weken een bijzonder snelle service.

Ten slotte bent u ook voor vliegenramen en rolluiken bij bvba Vanhoutte Jeroen aan het juiste adres.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of een prijsofferte op maat.


Back to Top