gespecialiseerd maatwerk

meer info

Binnenschrijnwerk op maat van uw keuze én uw budget

Bvba Vanhoutte Jeroen is uw specialist voor al het binnenschrijnwerk voor trappen,
plafonds en binnendeuren op maat.

Trappen

Na een verkennend gesprek, waar we uw specifieke wensen zorgvuldig noteren, nemen wij de afmetingen van uw woning op, zodat we uw trappen exact op maat kunnen maken. Wij maken zowel rechte trappen als kwartdraai of dubbelkwartdraai trappen. Daarbij bieden we een ruime keuze tussen open en gesloten trappen. Ook voor de afwerking en de leuningen (metaal of diverse houtsoorten) bieden we verschillende opties en kleurmogelijkheden.

Plafonds

Bvba Vanhoutte Jeroen is bedreven in het plaatsen van gyprocplaten, die vaak gebruikt worden als valse plafonds. Deze platen zijn gemakkelijk overschilderbaar en leveren een verzorgd eindresultaat.
Ook houten planchetten tegen uw plafond zijn een populaire decoratietechniek. Hout creëert immers een warm gevoel. De planken zijn verkrijgbaar in alle kleuren en afmetingen.

Binnendeuren

Wij maken uw binnendeuren op maat en leveren een schilderklaar of volledig afgewerkt resultaat. U beschikt over de keuze tussen massief hout en andere houtsoorten of een afwerking die beplakt is met fineer, een dunne houtlaag die heel verzorgd oogt.

Bvba Vanhoutte Jeroen besteedt bijzondere aandacht aan de gedetailleerde afwerking van de projecten. Daarom bieden we een ruim assortiment deurknoppen in verschillende stijlen, zodat u de deurknop vindt die perfect past binnen de sfeer van uw woning.

Ten slotte behoren ook glazen deuren in cristaline of acide tot onze ruime mogelijkheden. U beschikt over de keuze tussen mat glas, doorkijkglas en deuren die een combinatie van beide bevatten.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen of een prijsofferte.


Back to Top