gespecialiseerd maatwerk

meer info

Geef uw huis een elegante en eigentijdse uitstraling

Op zoek naar een specialist in gevelbekleding? Ook dan maakt u met bvba Vanhoutte Jeroen de juiste keuze.

Wij gebruiken volgende kwalitatieve materialen:

  • Houten planchetten: padoek, ceder, afrormosia
  • Rockpanel
  • Trespa
  • Tectiva
  • Eternit
  • Sidings

Al deze materialen hebben specifieke eigenschappen die de uitstraling van uw woning een nieuwe identiteit geven. Hout bijvoorbeeld geeft een warm gevoel aan de gevels van uw huis. Bvba Vanhoutte Jeroen beschikt over een brede waaier aan materialen, kleuren en texturen om uw huis optimaal te bekleden.

Gevelplaten van Rockpanel zijn verkrijgbaar in verschillende designs en in Ral/NCS-kleuren. Rockpanel is een bijzonder duurzaam materiaal.
De gevelplaten van Eternit zijn gemaakt van vezelcement, waardoor ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.
De platen zijn bovendien waterbestendig en brandveilig.

De decoratieve sidings geven een eigentijdse look aan uw woning. De sidings staan bekend om hun vernieuwende en moderniserende elementen. Bovendien komen ze handig van pas bij herstellingen aan uw buitenmuren.

Bvba Vanhoutte Jeroen staat u met veel plezier bij met deskundig advies. Wij helpen u om de juiste keuze te maken voor uw woning. Wij houden rekening met alle noden en wensen van onze klanten. Op die manier leveren we een kwalitatieve service waarbij u als klant steeds centraal staat.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvende prijsofferte.


Back to Top